International Services


Trade Point Finland Oy, palvelut:

Trade Point Finland Oy suunnittelee ja toteuttaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisia ratkaisuja Internet-tietoverkkoon. Näkyvyys Virtual Trade Fair'ssa ja sitä kautta myös kansainvälisessä Trade Point -verkossa kuuluu automaattisesti jokaiseen toteutettuun ratkaisuun ja antaa näkyvyyttä sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Ottakaa yhteyttä, niin etsitään teille sopivat ratkaisut.

Maksulliset palvelut:

1. WWW-tuotanto
- www-sivujen koodaus
 • taitto (layout)
 • taulukot (tables)
 • kehykset (frames)
 • kuvamenut (imagemaps)
- kuvankäsittely
 • uuden grafiikan luominen
  • logot
  • kuviot
  • kaaviot
  • painikkeet
 • kuvien skannaus ja käsittely

- cgi-ohjelmointi

- java-scriptit ja -appletit

- multimedia

 • äänenkäsittely
 • gif-animaatiot
 • videot

Tuotantoomme kuuluvat myös valmiit palvelupaketit

- Interactive Trade Point
Haluatko laajempia kokonaisuuksia? Mahdollisesti tilausjärjestelmiä, aktiivisesti päivitettäviä tuoteluettelokokonaisuuksia jne. Interactive Trade Point on asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity kokonaisuus. Kyseessä voi olla myös tietyn toimialan tai yhteisön kokonaispalvelu.

- Visual Trade Point

 • Asiakaskohtainen Internet-koulutus/konsultointi, puoli päivää
 • WWW-sivujen toteutus
   - sisällön ja ulkoasun suunnittelupalaveri asiakkaan kanssa, puoli päivää
   - sivujen toteutus (max 6 sivua)
 • Näkyvyys
   - mainospaikka Trade Point -palvelimella Virtual Trade Fair - kokonaisuudessa
   - näkyvyys tietokannan kautta Trade Point -järjestelmässä
 • Internet-ohjelmistot
   - Telen Inet Open -paketti
   (Netscape Navigator&Trumpet;/ MS Explorer (95))
 • Trade Point -tarjoustietokannan käyttöoikeus
 • TP News -tiedotuslehtinen
- Trade Point E-Link

Haetko yrityksesi jo toteutetuille www-sivuille todellista näkyvyyttä? Haluatko päivittää yritys- ja tuotetietosi 24 h omalta työpöydältäsi? Trade Point E-link tarjoaa näkyvyyden Virtual Trade Fairssa ja mahdollistaa myös Trade Point -tietokannan hyödyntämisen. Tilaa tästä!

2. WWW-ylläpito
- domain-nimen perustaminen (www.yritys.fi)
- www-sivujen perustaminen palvelimelle
- levytilan vuokraus

3. Mainospaikat tunnetulla markkinapaikalla
Virtual Trade Fair on yritysten näyteikkuna maailmalle sekä Trade Point -yhteisöön että Internetiin. Yhtenäiseen kokonaisuuteen kuuluvat www-kotisivujen toteutus ja palvelintila. Yritykset ja niiden tarjoamat tuotteet on jaoteltu selkeiden toimiala- ja tuoteluokitusten mukaan. Tämä on todellinen sähköinen "messutapahtuma" yrityksen ja sen tuotteitten esittelyyn. Paikka Virtual Trade Fairssa sisältyy aina palvelupaketteihimme.

4. Käyttöoikeudet markkinatietokantaan
Trade Point Online Database mahdollistaa kysyntä- ja tarjontatiedon seuraamisen ja ennen kaikkea omien yritystietojen ja tarjousten aktiivisen päivittämisen sekä kotisivujen linkittämisen omalta työpöydältäsi. Palvelu perustuu ETEP (Electronic Trade Efficiency Program) -teknologiaan, joka on rakennettu kaupankäynnin informaation käsittelyyn. Tietokannan käyttöoikeus sisältyy aina palvelupaketteihimme.

5. I-TRADE -palvelut
Yhteistyössä Trade Point USA:n kanssa tarjoamme kaupankäynnin informaatiopalveluita tunnettujen yritysten tuottamina; Economist Intelligence Unit, Dun&Bradstreet; Information Services, Price Waterhouse, Harris InfoSource International, Graydon America ja Asian Sources Media.

6. Internet/Intranet-konsultointi
Usean vuoden kokemuksella tarjoamme osaamistamme kun yrityksessä suunnitellaan omaa Internet-strategiaa ja siihen liittyviä teknisiä ratkaisuja. Tietoliikenneratkaisujen lisäksi huomioon otettavia asioita ovat mm. verkkoihin soveltuvan markkinointiviestinnän toteuttaminen ja www-teknologian mahdollisuudet yrityksen sisäisen tiedonkulun tehostamisessa.

7. Intranet-ratkaisujen toteuttaminen
Teemme sähköisen viestinnän alueella räätälöityjä ratkaisuja yritysten sisäisiin tarpeisiin. WWW-työkaluilla voi hoitaa esimerkiksi sisäisen tiedottamisen, projektiseurannan, ideapalaverit ym.

8. Tekninen tuki ja koulutus
Help Desk -palvelutukemme palvelee asiakkaitamme ongelmatilanteissa. Lisäksi järjestämme jäsenillemme koulutustilaisuuksia Trade Point -palvelujen hyödyntämiseksi ja tietoverkkojen muuttamiseksi yrityksen kilpailueduksi.

Maksuttomat Palvelut

Kaupankäynnin informaatiopalvelut
Trade-Related Links tarjoaa ajantasaisen tiedon kansainvälistyvän yrityksen ympäristötekijöistä: uutisia ja tietoa esimerkiksi EU:sta, tulleista, kuljetuksista, rahoituksesta ja vakuutuksista. Käytössä on myös eri Trade Pointien tietoja mm. talousalueensa taloudesta, lainsäädänn;östä ja tullikäytännöstä.

Uutislinkit
News -otsikon alta löytyvät nopeasti linkit tärkeimpiin koti - ja ulkomaisiin uutispalveluiden tuottajiin. Painopistealueena ovat liike-elämän uutiset.

Global Trade Point Network
Palvelustamme löytyy hakemisto kansainvälisen Trade Point -verkoston tärkeimpiin palveluihin ja linkkilistat aktiivisimpiin Trade Pointeihin ympäri maailman.

Referenssejä

Keltainen Pörssi
Konsernimme tietokantateknologiaa hyväksikäyttävä Suomen suurin markkinapaikka.

Sähkö- ja elektroniikkateollisuusliitto
Esimerkki siitä, miten voidaan saada tietyn toimialakokonaisuuden yritykset esille keskitetysti ja ylläpitää muuttuvia tietoja reaaliaikaisesti.

Virtual Trade Fair
Kymmeniä esimerkkejä yksinkertaisista ja edullisista peruskokonaisuuksista yrityksille ja yhteisöille.

Suomen Hakemistokustannus
Eri toimialojen osto-oppaat sähköisessä muodossa.